#11 De verfklus 2.0

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 13:12

 

Hallo lezers,

 

In de vorige blogpost hebben jullie kunnen zien en lezen dat tot onze grote vreugde de verf op de boot zit. Onze vreugde was helaas van korte duur, want we ontvingen namelijk slecht nieuws wat betreft het verven van de boot...

De boot had op sommige plaatsen een sinaasappelhuid, wat zou betekenen dat deze plekken op de boot opnieuw geschuurd en geverfd zouden moeten worden. Vlak daarna kregen we van de organisatie te horen dat het verfplan dat wij hadden ontvangen en waar wij ons netjes aan hadden gehouden, toch niet de definitieve versie was. De boot zou nu dus helemaal opnieuw geschuurd en geverfd moeten worden volgens het nieuwe verfplan. Het hele proces van het schuren en aanbrengen van de verf begon voor ons dus weer van vooraf aan.

 

Maar bij de pakken neerzitten was geen optie voor H2O&O: al snel werd de boot weer verplaatst naar een werkplek waar we veilig konden schilderen. De vaardigheden die we hebben opgedaan tijdens het aanbrengen van de eerste verflaag zorgden ervoor dat het eindresultaat sneller bereikt was en er bovendien strakker uit ziet.

 

Naast de tekst zien jullie een foto van de boot zoals die momenteel is. Nog steeds in het paars, wit en groen, maar nu met een verse verflaag en een ander design!

 

Tot snel!

 

H2O&O

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb